Klik her for at få en printervenlig version af siden
Dansk
German
English
 
OM COMPASS
RÅDGIVNING
INFORMATION
LINKS
DISCLAIMER
KONTAKT
 
 
Tilmeld nyhedsbrev


Er du allerede tilmeldt og ønsker af afmelde dig, kan du gøre det her.
 
 

Udover en rykkerprocedure vil det være en fordel for jer at have en fast inkassoprocedure – altså faste rammer for, hvornår en fordring sendes til inkasso, f.eks. beløb af en bestemt størrelse. Det kan selvfølgelig i visse tilfælde være nødvendigt med en individuel vurdering af, om en fordring alligevel skal / ikke skal sendes til inkasso.

Du vil dog næsten altid kunne spare penge på at vælge en inkassoløsning. Ud over at opnå et afskrivningsgrundlag i forhold til skat og moms, vil du få kravet mod debitor fastslået ved påtegning, dom eller erkendelse, hvorefter kravet først forældes efter 10 år!

Priseksempel:

Eksemplet viser forgæves inkassation af en fordring på kr. 10.000,00 + moms kr. 2.500,00 hos en forbruger (ingen indsigelser, politifremstilling, sikring af udlæg):

Indtægt:
Refusion momskr. 2.500,00
Skatteværdi 28%       kr.2.800,00
kr.5.300,00
Udgift:
Gebyrerkr.2.000,00
Honorarkr.1.400,00
kr.3.400,00
Overskudkr.1.900,00

For at imødekomme dine behov, har vi hos Compass Advokatfirma udviklet procedurer til hurtigt og kompetent at tage sig af dine inkassosager. Her sidder kvalificerede og veluddannede medarbejdere, hvis eneste mål er at levere dig den bedste service og mest effektive behandling af dine inkassosager.

Compass Advokatfirma er medlem af RKI, DebitorRegisteret og Danske Inkasso Advokater – alt for at sikre dig størst mulig inddrivelseseffekt.

Danske Inkasso Advokater har til formål at sikre de bedste vilkår for korrekt og effektiv inddrivelse af nødlidende fordringer. DIA arbejder bl.a. for en yderligere forenkling af proceduren, lavere retsafgifter og ret til lønindeholdelse.