Klik her for at få en printervenlig version af siden
Dansk
German
English
 
OM COMPASS
RÅDGIVNING
INFORMATION
LINKS
DISCLAIMER
KONTAKT
 
 
Tilmeld nyhedsbrev


Er du allerede tilmeldt og ønsker af afmelde dig, kan du gøre det her.
 
 

Compass Advokatfirma er

• Hurtig og effektiv kvalitetsrådgivning og sagsbehandling til aftalt tid.

• Løbende klientorientering.

Det er vores målsætning at yde rådgivning og juridisk bistand af høj faglig kvalitet.

Vi anser det for vigtigt, at kontorets jurister har en bred juridisk basis, og for at sikre kvaliteten i rådgivningen foretager vi en løbende intern specialisering, da det er vores opfattelse, at den enkelte advokat ikke på højt fagligt niveau kan holde sig á jour med alle retsområder.

Vi og vore medarbejdere videreuddannes løbende, særligt inden for de enkeltes hovedinteresseområder.

Vores ønske er, at hver enkelt klient har fast, tæt og løbende kontakt til en eller flere af vore indehavere. Den enkelte sag vil med klientens indforståelse blive behandlet af det personale på kontoret, som besidder den højeste kompetence inden for det pågældende område.

Det er firmaets målsætning at yde en effektiv indsats, hvor hurtighed i sagsbehandlingen anses som et kvalitetsparameter.

Firmaet betjener sig naturligvis af den nyeste IT. Det er en målsætning i sig selv, at vi skal være lette at kommunikere med, og vi har derfor mulighed for at tilbyde vore klienter webadgang til deres sager.

Sådan overvågning kan ske uden, at vi går på kompromis med fortrolighed og sikkerhed i øvrigt.

Vi er opmærksomme på, at vores særlige stilling i samfundet efter omstændighederne kan medføre, at der i den samlede rådgivning af vore klienter må inddrages hensyn, der ikke nødvendigvis kun er snævre klienthensyn. Vi er absolut ikke til ”smarte” løsninger i vor rådgivning.

Vi anvender den tid, som den enkelte sag kræver, vi giver vor klient ren besked, og vi tilbyder uvildig rådgivning på et etisk og fagligt højt niveau, da det er vor opfattelse, at både vore klienter og vi selv bedst kan leve med dette.