Klik her for at få en printervenlig version af siden
Dansk
German
English
 
OM COMPASS
RÅDGIVNING
INFORMATION
LINKS
DISCLAIMER
KONTAKT
 
 
Tilmeld nyhedsbrev


Er du allerede tilmeldt og ønsker af afmelde dig, kan du gøre det her.
 
 

Vi giver dig her en oversigt over standardproceduren for en almindelig inkassosag hos Compass Inkasso. At sagen forløber efter vores standardprocedure betyder, at du ikke undervejs vil modtage særskilte meddelelser om sagens forløb, og du vil således kun blive kontaktet, hvis der er specifikke forhold, du skal tage stilling til, f.eks. et tilbud om afdragsordning, der løber over mere end 10 måneder, et tilbud om akkord eller lign.

Du behøver altså ikke bekymre dig mere om sagen efter, at du har fremsendt den til os, og du bliver ikke bebyrdet med ekstra papir og spørgsmål, du skal tage stilling til. Vi klarer det hele for dig.

Standardprocedure afregnes efter helt fast takster samt afholdte udgifter jfr. afsnittet Prisliste.

Hvis du ønsker, at din sag skal behandles anderledes end som i vores standardprocedure, kan dette sagtens lade sig gøre, du skal blot give os besked herom. Afregning af sagen vil dog så ske efter medgået tid til vores faste timesatser samt afholdte udgifter.

Du er velkommen til at få et prisoverslag, således at vi, allerede inden sagen startes, har aftalt et maksimum for, hvornår vi skal tage kontakt til dig for en vurdering af, hvorvidt sagen skal fortsættes.

Læs mere om:

Sagen startes op

Betalingspåkrav

Fogedsagsbehandling

Administration af afdragsordning

Stævning / domserhvervelse

Fogedretten

Overvågning

Genoptagelse af gamle sager